Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

SUPERVISOR HOUSEKEEPING

(28 UUR PER WEEK/4 DAGEN)

Algemene informatie
Hotel Restaurant Oud London is een familiebedrijf gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Het Hotel beschikt over 88 kamers, een brasserie restaurant, private dining ruimtes, een terras, 22 zalen en een zwembad. Er zijn ca. 90 medewerkers in dienst die 365 dagen per jaar klaar staan voor onze gasten.

De functie
Als meewerkend supervisor housekeeping ben jij degene die er met het team voor zorgt dat de gast niets aan te merken heeft op zijn hotelkamer. Je bent mede verantwoordelijk voor een geweldige Oud London beleving voor onze gasten en zorgt ervoor dat alles er elke dag spic en span uitziet. In deze functie werk je voor 70% mee en daarnaast heb je een aantal supervisor taken zoals het controleren van de schoongemaakte kamers en de linnenafhandeling. Je vervangt tevens de Manager Housekeeping bij afwezigheid.

Wij vragen:
Heb jij ervaring in de hotelschoonmaak en met het aansturen van een team? Ben jij een teamplayer, heb je oog voor detail en ben je communicatief vaardig? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!
Je bent woonachtig in Zeist of in de directe omgeving en ook op weekenddagen beschikbaar. De werktijden zijn van 07.30-15.30 uur.

Wij bieden:

  • Een functie in een afwisselde en dynamische werkomgeving, waar service, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.
  • Werken in een leuk, hecht en vooral enthousiast team
  • Een gedegen inwerktraject om alle benodigde kennis te beheersen
  • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd met een passend loon op basis van ervaring en leeftijd.

Interesse?

Stuur dan een e-mail met een motivatie, c.v. en pasfoto t.a.v.:
Mevrouw J. Korrel – de Boon (Operationeel Directeur)
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Direct Solliciteren

*) Verplicht invullen

Oud London Specials

Nieuwjaarsbijeenkomsten!

Oud London biedt u diverse mogelijkheden om uw jaar feestelijk te beginnen!

Djadjan on Tour

Vanaf 11 januari bij Oud London!

Happy Meeting

Vergaderen kan ook leuk zijn!

Zoover

Iens

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie