Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Medewerker Housekeeping

(oproepkracht weekenden)

1-2 dagen (min 5 en max 10 uur per week)

Functie omschrijving:

Als medewerker housekeeping ben jij degene die ervoor zorgt dat de gast niets aan te merken heeft op zijn hotelkamer. Je bent mede verantwoordelijk voor een geweldige Oud London beleving voor onze gasten.  Jij zorgt ervoor dat alles er elke dag spic en span uitziet.

Functieprofiel en eisen:

Ben jij een harde werker en wil je graag deel uitmaken van een leuk team? Heb jij oog voor detail en relevante werkervaring ; dan ben jij misschien wel de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!
Je bent woonachtig in Zeist of in de directe omgeving en op weekenddagen beschikbaar, 1-2 dagen (min 5 en max 10 uur per week). De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die per direct beschikbaar is.

Wat bieden wij jou:

Een functie in een afwisselde en dynamische werkomgeving, waar service, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Informatie sollicitatie:

Wil je reageren op deze vacature? Stuur je sollicitatie incl. pasfoto bij voorkeur een email naar mevrouw J. Korrel - de Boon, Operationeel Directeur, jkorrel@oudlondon.nl.

Gelieve uitsluitend te solliciteren als u aan bovenstaand functieprofiel voldoet en uw beschikbaarheid overeenkomt met het aantal uren.

Schriftelijke sollicitaties inclusief pasfoto kunnen worden verzonden naar:

Hotel Restaurant Oud London
t.a.v. Mevrouw J. Korrel - de Boon
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Direct Solliciteren

*) Verplicht invullen

Oud London Specials

Nieuwjaarsbijeenkomsten!

Oud London biedt u diverse mogelijkheden om uw jaar feestelijk te beginnen!

Djadjan on Tour

Vanaf 11 januari bij Oud London!

Happy Meeting

Vergaderen kan ook leuk zijn!

Zoover

Iens

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie