Organisatie

Boek een kamer

Oud London Horeca Groep

Van onze culinaire klasse kunt u overal genieten!

De Oud London Horeca Groep bestaat naast Hotel Restaurant Oud London uit meer bedrijven. We stellen deze graag aan u voor!

Sinds 2002 maakt Catering Oud London deel uit van de Horecagroep. Culinaire kwaliteit en creativiteit liggen ten grondslag aan de formule van de cateringorganisatie van het hotel.

Slot Zeist B.V. in het centrum van Zeist; ooit het lustoord van Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijk en kleinzoon van prins Maurits, nu het ideale decor voor bijzondere evenementen, vergaderingen en bruiloften. Het Slot ademt historie, is omringd door prachtige Engelse tuinen en is zeer centraal gelegen.

Het exclusieve Restaurant Hermitage aan 't Rond in Zeist is een feest voor de zintuigen. Een markante horecalocatie als stijlvol decor voor zowel zakelijke als particuliere lunches en diners. Met een select gezelschap (tot 80 personen) lunchen, dineren of vergaderen in een sfeervolle, aparte ruimte: ook dát kan bij Hermitage! In de nieuwe Private Dining ruimte vertoeft u uitstekend in private sfeer met uw eigen gezelschap. U heeft uw eigen bar en de ruimte is zeer geschikt voor een walking dinner, diner, vergadering of feest.

Ook Golfbaan Sluispolder in de polders van Alkmaar met uitgebreide horecavoorzieningen, maakt al meer dan 25 jaar deel uit van de "Oud London" familie. Restaurant 't Sluisje is bij uitstek dé plek voor zakelijke lunches of diners ter afsluiting van uw golfdag.

Oud London Horeca Groep presenteert met trots de nieuwe horecaparel en tevens zevende horecaexploitatie.
In 2022 zijn de deuren geopend van een nieuwe Grand Bar & Brasserie MARIE. In de voorzaal van het monumentale pand van de Herensociëteit de Vereeniging aan de Mariaplaats in Utrecht, welke sinds 1930 niet meer openbaar toegankelijk was voor het publiek, heeft maanden een flinke verbouwing plaats gevonden. Vanaf nu is in het hart van de bruisende stad Utrecht een bijzonder etablissement met een uniek en eigentijds concept rijker.

Daarnaast verzorgen wij de catering voor Grand Café Zeister Bosrust in Zeist.
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie