Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Oud London Horeca Groep

Van onze culinaire klasse kunt u overal genieten!

De Oud London Horeca Groep bestaat naast Hotel Restaurant Oud London uit meer bedrijven. We stellen deze graag aan u voor!

Sinds 2002 maakt Catering Oud London deel uit van de Horecagroep. Culinaire kwaliteit en creativiteit liggen ten grondslag aan de formule van de cateringorganisatie van het hotel.

Slot Zeist B.V. in het centrum van Zeist; ooit het lustoord van Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijk en kleinzoon van prins Maurits, nu het ideale decor voor bijzondere evenementen, vergaderingen en bruiloften. Het Slot ademt historie, is omringd door prachtige Engelse tuinen en is zeer centraal gelegen.

Het exclusieve Restaurant Hermitage aan 't Rond in Zeist is een feest voor de zintuigen. Een markante horecalocatie als stijlvol decor voor zowel zakelijke als particuliere lunches en diners. Met een select gezelschap (tot 80 personen) lunchen, dineren of vergaderen in een sfeervolle, aparte ruimte: ook dát kan bij Hermitage! In de nieuwe Private Dining ruimte vertoeft u uitstekend in private sfeer met uw eigen gezelschap. U heeft uw eigen bar en de ruimte is zeer geschikt voor een walking dinner, diner, vergadering of feest.

Ook Golfbaan Sluispolder in de polders van Alkmaar met uitgebreide horecavoorzieningen, maakt al meer dan 25 jaar deel uit van de "Oud London" familie. Restaurant 't Sluisje is bij uitstek dé plek voor zakelijke lunches of diners ter afsluiting van uw golfdag.

Oud London Horeca Groep presenteert met trots de nieuwe horecaparel en tevens zevende horecaexploitatie.
In 2022 zijn de deuren geopend van een nieuwe Grand Bar & Brasserie MARIE. In de voorzaal van het monumentale pand van de Herensociëteit de Vereeniging aan de Mariaplaats in Utrecht, welke sinds 1930 niet meer openbaar toegankelijk was voor het publiek, heeft maanden een flinke verbouwing plaats gevonden. Vanaf nu is in het hart van de bruisende stad Utrecht een bijzonder etablissement met een uniek en eigentijds concept rijker.

Daarnaast verzorgen wij de catering voor Grand Café Zeister Bosrust in Zeist.
 

Oud London Specials

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Beleef Pasen bij Oud London!

Kom 1e of 2e Paasdag genieten van een paasheerlijke brunch

Voorjaarsarrangement

er even tussenuit!

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie