Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Stage bij Hotel Restaurant Oud London

Als stagiair of leerling bij Hotel Restaurant Oud London ga je werken bij één van de grootse familie-horecabedrijven van Nederland.  Wij zijn onderdeel van de Oud London Horecagroep waar ook Slot Zeist, Catering Oud London en Restaurant Hermitage onder vallen:

  • Hotel Restaurant Oud London; een familiebedrijf gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel beschikt over 95 kamers, een brasserie restaurant, private dining ruimtes, een groot terras in onze prachtige binnentuin, 22 zalen en een zwembad. Er zijn ca. 90 medewerkers in dienst die 365 dagen per jaar klaar staan voor onze gasten.
  • Slot Zeist;  vergader-, congres- en evenementenlocatie. Monumentale stijl gaat hier samen met hedendaagse faciliteiten en persoonlijke service.
  • Restaurant Hermitage (Zeist); staat al jaren bekend als een markante horecagelegenheid met sfeervol à la carte restaurant, gezellige brasserie en een groot (deels overdekt indien nodig) terras.
  • Catering Oud London; verzorgd met catering op maat op tal van prachtige historische locaties in het centrum van de stad Utrecht en in de omgeving van Zeist en Utrecht.
  • Golfbaan Sluispolder (Alkmaar); gelegen in de polders. Tot de golfbaan behoort ook Restaurant ’t Sluisje.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en zorgen ervoor dat je goed begeleid wordt door onze ervaren leermeesters. Veel stagiaires en leerlingen zijn ondertussen bij ons in dienst gekomen.

Wij bieden:
* Uitstekende begeleiding
* Stagevergoeding
* Maaltijden op je stagedagen

Wij hebben stageplaatsen beschikbaar in de front office, keuken, bediening en technische dienst. Een overzicht van onze vacatures vind je links op deze pagina.

Je bent van harte welkom!

Oud London Specials

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Beleef Pasen bij Oud London!

Kom 1e of 2e Paasdag genieten van een paasheerlijke brunch

Voorjaarsarrangement

er even tussenuit!

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie