Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Stage bij Hotel Restaurant Oud London

Als stagiair of leerling bij Hotel Restaurant Oud London ga je werken bij één van de grootse familie-horecabedrijven van Nederland.  Wij zijn onderdeel van de Oud London Horecagroep waar ook Slot Zeist, Catering Oud London en Restaurant Hermitage onder vallen:

  • Hotel Restaurant Oud London; een familiebedrijf gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel beschikt over 95 kamers, een brasserie restaurant, private dining ruimtes, een groot terras in onze prachtige binnentuin, 22 zalen en een zwembad. Er zijn ca. 90 medewerkers in dienst die 365 dagen per jaar klaar staan voor onze gasten.
  • Slot Zeist;  vergader-, congres- en evenementenlocatie. Monumentale stijl gaat hier samen met hedendaagse faciliteiten en persoonlijke service.
  • Restaurant Hermitage (Zeist); staat al jaren bekend als een markante horecagelegenheid met sfeervol à la carte restaurant, gezellige brasserie en een groot (deels overdekt indien nodig) terras.
  • Catering Oud London; verzorgd met catering op maat op tal van prachtige historische locaties in het centrum van de stad Utrecht en in de omgeving van Zeist en Utrecht.
  • Golfbaan Sluispolder (Alkmaar); gelegen in de polders. Tot de golfbaan behoort ook Restaurant ’t Sluisje.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en zorgen ervoor dat je goed begeleid wordt door onze ervaren leermeesters. Veel stagiaires en leerlingen zijn ondertussen bij ons in dienst gekomen.

Wij bieden:
* Uitstekende begeleiding
* Stagevergoeding
* Maaltijden op je stagedagen

Wij hebben stageplaatsen beschikbaar in de front office, keuken, bediening en technische dienst. Een overzicht van onze vacatures vind je links op deze pagina.

Je bent van harte welkom!

Oud London Specials

Proef de Kerst in Oud London

24, 25 & 26 december 2023

Nog even lekker Nazomeren!

Oud London heeft voor u de perfecte aanbieding, waarin het nagenieten van de vakantie centraal staat.

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie