Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Team gezocht

Team gezocht voor nieuwe horeca hotspot in het centrum van utrecht!

Vacatures

Oud London Horeca Groep presenteert met trots de nieuwe horecaparel en tevens zevende horecaexploitatie.

Medio april 2022 zullen we de deuren openen van een nieuwe Grand Bar & Brasserie in het centrum van Utrec. In de voorzaal van het monumentale pand van de Herensociëteit de Vereeniging aan de Mariaplaats, welke sinds 1930 niet meer openbaar toegankelijk was voor het publiek, zal de komende maanden een flinke verbouwing plaats vinden. Na die tijd zal in het hart van de bruisende stad Utrecht een bijzonder etablissement met een uniek en eigentijds concept rijker zijn.

Wij zoeken enthousiaste medewerkers die een unieke kans krijgen om de opening van een splinternieuwe zaak mee te maken en op de kaart te zetten!

Over de Grand Bar & Brasserie...

biedt aan ruim 90 gasten in het restaurant en 80 gasten op het terras gelegenheid om culinair te lunchen, dineren en te borrelen aan de geweldige Grand Bar. De openingstijden zullen van dinsdag t/m zondag van ca. 10:00 uur tot 23:00 uur zijn.

De Grand Bar biedt zoals te verwachten valt bij de naam een Grand pallet aan Premium dranken. De kaart zal rijk zijn aan tap- en speciaal bieren, verse koffies, wijnen en bubbels, cocktails en uiteraard alcoholvrije dranken. biologisch, Vegan en regionaal staat ook bij het drankassortiment hoog in het vaandel.   

De Keuken...

werkt alleen met verse kwaliteitsproducten en houdt rekening met duurzaamheid, verantwoord, regionaal en biedt extra aandacht voor de Vegan gast. In het seizoensassortiment zal het verschil worden gemaakt met topproducten waar Nederland trots op is. Denk aan Texels lam, Veluwse eend, Noordzeetong, Oosterscheldekreeft of Zeeuwse oesters. En net zo belangrijk, regionale kazen, groente, fruit en smaakmakende kruiden. Kortom; eigentijds, vernieuwend, creatief en veel gerechten zijn in kleinere portionering te bestellen zodat er meer geproefd kan worden.  

The Dutch Cuisine in hartje Utrecht; wij zijn op zoek en misschien wel naar jou!

Hospitality

De Oud London Horeca groep onderscheidt zich als het gaat om gastvrijheid en staat bekend om het hoge servicelevel. Mede hiermee zal in de binnenstad van Utrecht onderscheid worden gemaakt op de vanzelfsprekende behoefte aan gedreven professionals. Gastvrijheid en de extra glimlach zijn onmisbaar en moeten een reden zijn voor de gast om snel terug te komen.

Het interieur

Dit blijft nog even geheim, maar het wordt geweldig! Het interieur van zo’n prachtige historische locatie verdient bijzondere aandacht en dat krijgt het ook!. De 14 meter lange bar wordt handgemaakt in Frankrijk, kunst aan en op de muur en een inrichting van internationale allure. Stijlvol en tegelijk modern met aandacht voor het rijke verleden.

Werken bij Grand Bar – Brasserie Marie

De komende maanden zullen wij ons focussen op het vormen van een topteam waarmee wij het verschil gaan maken. Heb je kennis van het vak, passie voor eten en drinken, ben je gastgericht met een sprankelende houding? Bekijk dan de openstaande vacatures!

Oud London Specials

Bierenbroodspot

Expositie in Slot Zeist

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Proef de kerst

Reserveer nu een kerstbrunch of kerstdiner bij Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie