Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Oud London Tea

Zoals de Britten het bedoeld hebben

High Tea is van oorsprong typisch Engels. De High Tea is uitgevonden door de Duchess of Bedford (1783-1857). Zij vond de tijd tussen de lunch en het diner - dat laat in de avond werd geserveerd - te lang en nodigde vrienden en vriendinnen uit om met haar de Tea te nuttigen. Dat werd al heel snel door haar vriendinnen nagedaan en zo ontstond de High Tea. Alles wat bij een High Tea wordt geserveerd moet 'tussen vinger en duim' vast te houden zijn; allemaal kleine hapjes dus.

Heerlijke fingerfood en kleine zoetigheden maken van onze High Tea een belevenis. Op alle dagen van de week kunt u van onze High Tea genieten. 

Oud London Tea à € 29,50 p.p. (kinderen 4 t/m 11 jaar € 13,50)

Wij vragen u vooraf te reserveren, dit is mogelijk vanaf 2 personen.

Tijdens onze High Tea krijgt u keuze uit een selectie van diverse theesoorten (koffie op aanvraag). Daarbij serveren wij een klein kopje soep van het seizoen, 2 luxe belegde mini broodjes (vis, vlees en vegetarisch), scones & mini muffins en een presentatie van zoete lekkernijen.

Uit te breiden met een glas Prosecco of Champagne en/of met een warm item zoals quiche Loraine, pasteitje of een mini hamburger.

Meer informatie

Neemt u voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan online of telefonisch: 0343 491245

Valentijnsdag

Komt u de dag van de liefde vieren bij Oud London?

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Voorjaarsarrangement

er even tussenuit!

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Vernieuwing bij Hotel Restaurant Oud London

Voor Oud London brengt het nieuwe jaar ook meteen al vernieuwing. Onze keuken, waar onze Chefs met hun team keihard werken, wordt helemaal verbouwd en vernieuwd. Daar is 27 december een begin mee gemaakt en ruim een maand later hebben we een schitterende nieuwe toekomstbestendige keuken. Helemaal geruisloos zal dit niet gaan, maar met een iets kleinere menukaart blijft ’t VoorHuys gewoon open en blijven we u verwennen met heerlijke gerechten.

Klik hier voor de tijdelijke menukaart.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie