Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Beleef Pasen bij Oud London

U bent van harte welkom om tijdens de Paasdagen een bezoek te brengen aan Hotel Restaurant Oud London. Voor u hebben we het restaurant feestelijk ingericht waarbij u de sfeer nog intenser beleeft door de gastvrijheid waarmee u ontvangen wordt.

Paasbrunch
Op zondag 21 april (1e Paasdag) en maandag 22 april (2e Paasdag) verleiden wij u met de uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Vanaf 11:30 uur ontvangen wij u feestelijk met een glas Prosecco. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & de Kids Club.
Paaseieren zoeken is een traditie bij Oud London. De kinderen zoeken naar de eieren die de Paashaas heeft verstopt. Vinden ze een gouden of zilveren ei dan belonen wij die vondst met een leuke prijs. Een voor de kinderen absoluut spannende afleiding.

Paasdiner
Op beide Paasdagen hebben we voor u een 4-gangen menu met zorg samengesteld. Mooie gerechten die met een goed advies over bijpassende wijnen een feest voor de zintuigen teweeg brengen.

Geniet extra met een overnachting in ons hotel!
Wilt u er even helemaal tussen uit? Reserveer dan een overnachting met ontbijt of Paasbrunch in ons hotel. Via onze website bieden wij u de best beschikbare prijs.

Informatie en reserveren:
U kunt telefonisch reserveren op 0343-491245 of per email info@oudlondon.nl. Voor zowel de brunch als het diner is reserveren zeer gewenst.

Tot ziens, tot Pasen!

Oud London Specials

Zeister Muziekdagen

Van 17 tot en met 31 augustus 2019

Zondagsbrunch

Elke zondag bij Oud London (m.u.v. juli/augustus)

Ashtonia 2019

Reserveer uw kaarten en logeer bij Oud London!

Zoover

  • Ligging 8.5
  • Service                                           8.8
  • Prijs / kwaliteit 8.1
  • Eten 8.9
  • Recensies bekijken

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie