Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Geniet van de Utrechtse Heuvelrug

Ideaal voor wielrenners, mountainbikers en wandelaars

Oud London biedt de perfecte accommodatie in Midden Nederland voor wielrenners, mountainbikers, nordic walking liefhebbers en wandelaars. Ons hotel ligt centraal in Nederland, middenin Nationaal ParkCentraal Utrechtse Heuvelrug en op steenworp afstand van de Pyramide van Austerlitz, midden tussen alle fiets- en wandelroutes. Ons hotel vormt dus een uitstekend vertrekpunt voor de vele outdoor uitdagingen die de Utrechtse Heuvelrug biedt. Daarnaast bieden wij:

  • Een heerlijk stevig ontbijt, rekening houdend met de behoeftes van hongerige sportievelingen (voor de vroege vogels onder ons kunt u op verzoek op een vroeger tijdstip ontbijten)
  • Een gezellige Brasserie & Bar, waar u kunt nagenieten tot in de late uurtjes
  • Stalling van uw fietsen in een afgesloten ruimte
  • Mogelijkheid tot het afspuiten van uw fietsen
  • Vrij gebruik zwembad, sauna en stoombad (tijdens openingsuren)
  • Gratis ruime parkeergelegenheid

Meer informatie

Neemt u voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Oud London biedt mogelijkheden voor zowel kleinere als grotere groepen. Voor groepen tot 10 personen kunt u contact opnemen met de receptie 0343-491245 of online.

Voor grotere groepen (vanaf 10 personen) waarbij iedereen gezamenlijk ontbijt en lunch/dineert, kunt u contact opnemen met de afdeling sales via of 0343-491246 of sales@oudlondon.nl.

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Beleef Pasen bij Oud London!

Kom 1e of 2e Paasdag genieten van een paasheerlijke brunch

Voorjaarsarrangement

er even tussenuit!

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie