Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Oud London catert ook op locatie

 'Uit Eten Thuis' 

Oud London beperkt haar culinaire verwennerij niet tot haar gasten van Brasserie Restaurant 't VoorHuys. Ook bij u thuis kunt u genieten van de heerlijke specialiteiten van onze witte brigade. Heeft u wel zin in de culinaire specialiteiten van Oud London, maar bent u niet in de gelegenheid om ons restaurant te bezoeken? Als u de tafel mooi dekt, dan zorgen wij dat u tóch kunt genieten van de heerlijke gerechten van Oud London. 

U vindt hier de menukaart voor 'Uit Eten Thuis'.

Gerechten bestellen en afhalen  
Hoe gaat het in zijn werk?
Vooropgesteld besteden wij vanzelfsprekend grote aandacht aan de hygiëne in onze keuken en tijdens het transport. Bij het afgeven van uw bestelling houden we gepaste afstand.

  • U plaatst uw bestelling uiterlijk één dag van te voren vóór 16:00 uur telefonisch (0343 491245) of per mail
  • We sturen u een mail ter bevestiging van de bestelling met een betaallink, zodat u het geld aan ons kunt overmaken. Indien u dit niet wenst, kunt u bij het afhalen met PIN afrekenen of (heeft geen voorkeur) gepast contant.
  • Alle gerechten worden koud aangeboden, echter inclusief een duidelijke instructie om de soepen en hoofdgerechten heel eenvoudig serveer-klaar te maken.

Oud London Specials

Proef de frisse lucht

Verantwoord genieten op de Utrechtse Heuvelrug

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Jaarafsluiting in stijl

Verras uw medewerkers en/of zakenrelaties!

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Worldmeetings.com

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie