Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Oud London catert ook op locatie

 'Uit Eten Thuis' of Catering van uw evenement

Oud London beperkt haar culinaire verwennerij niet tot haar gasten van Brasserie Restaurant 't VoorHuys. Ook bij u thuis èn op een mooie, monumentale (evenement)locatie kunt u genieten van de heerlijke specialiteiten van onze witte brigade. 

1. Uit Eten Thuis

Heeft u wel zin in de culinaire specialiteiten van Oud London, maar bent u niet in de gelegenheid om ons restaurant te bezoeken? Als u de tafel mooi dekt, dan zorgen wij dat u tóch kunt genieten van de heerlijke gerechten van Oud London. Oud London serveert het diner gewoon bij u thuis!

U vindt hier de menukaart voor 'Uit Eten Thuis'.

Bezorgen en afhalen  
Hoe gaat het in zijn werk?
Vooropgesteld besteden wij vanzelfsprekend grote aandacht aan de hygiëne in onze keuken en tijdens het transport. Bij het afgeven van uw bestelling houden we gepaste afstand.

  • U plaatst uw bestelling uiterlijk één dag van te voren vóór 16:00 uur telefonisch (0343 491245) of per mail
  • Wij bezorgen vanaf een minimale besteding van € 50,00.
  • We sturen u een mail ter bevestiging van de bestelling met een betaallink, zodat u het geld aan ons kunt overmaken. Indien u dit niet wenst, kunt u met PIN afrekenen of (heeft geen voorkeur) gepast contant.
  • U kunt uw bestelling ook zelf afhalen in Hotel Restaurant Oud London. Ook bij afhalen vragen wij u vriendelijk om met PIN te betalen, maar als het niet anders kan, is contant ook mogelijk.
  • Alle gerechten worden koud aangeboden, echter inclusief een duidelijke instructie om de soepen en hoofdgerechten heel eenvoudig serveer-klaar te maken.

2. Evenement Catering 

Ons zusterbedrijf  Catering Oud London is veel meer dan een party cateraar. Catering Oud London is uw partner en "one stop shop" als het gaat om de organisatie van uw congres, een symposium, uw huwelijk, een exclusief of juist eenvoudig diner, een receptie of een culturele bijeenkomst. Dat organiseren doet Oud London samen met u op een van onze monumentale locaties of bij u thuis of op een locatie buiten ons portfolio.

Voor meer informatie kunt kijken op de website van www.cateringoudlondon.nl. Wilt u liever persoonlijk contact? Belt u dan via 0343 491341 of mail Catering Oud London.

Oud London Specials

Running Dinner

Dat is bijzonder uit eten!

Summertime Arrangementen

Vier de zomer bij Oud London

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Worldmeetings.com

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie