Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Dineren in het donker 

Een bijzondere ervaring

In samenwerking met Bartiméus biedt Oud London dit bijzondere evenement aan: "Dineren in het donker". Culinaire verrassingen worden in volledige duisternis geserveerd, waardoor u kunt ervaren hoe het is als uw zicht wordt ontnomen en alle andere zintuigen het moeten overnemen. Het doel is om de maatschappij op een creatieve manier bewust te maken van de consequenties van een visuele beperking op het dagelijks leven.

De gastvrouw- of heer van Bartimeus verwelkomt u en uw gasten met een sprankelend aperitief, vertelt het een en ander en neemt de "spelregels" met u door. Vervolgens gaat u naar de stijlvolle zaal waar de tafels schitterend gedekt klaar staan...jammer dat u er niets van ziet. Een heerlijk 3-gangen diner wordt geserveerd vergezeld van twee glazen wijn (of een ander drankje naar keuze). Na het dessert gaat u weer langzaam naar het licht en worden de opgedane ervaringen met elkaar besproken. Ter afsluiting wordt er in de lounge nog koffie en thee geserveerd waarbij u kunt nagenieten van deze bijzondere avond.

Tarieven voor bedrijven en groepen zijn op aanvraag.

Voor informatie kunt u bellen naar 06-38681297 of mailen naar dinereninhetdonker@bartimeus.nl. Voor reserveringen kunt u bellen naar 0343-491246 of mailen naar bartimeus@oudlondon.nl.

Het open diner

Bent u met z'n tweeën of een klein groepje en wilt u deze beleving ook ervaren? Elke maand (m.u.v. juli en december) organiseren Oud London en Bartiméus een open inschrijvingsdiner. De prijs bedraagt € 57,50 per persoon. De beschikbare data vindt u op de website van Bartiméus waar u ook direct online kunt reserveren. Voor informatie en/of reserveringen kunt u ook bellen naar 06-38681297 of mailen naar dinereninhetdonker@bartimeus.nl.

Oud London Specials

Vegetarische weken bij Oud London!

Botanische gastronomie in Oud London

Zondagsbrunch

Elke zondag bij Oud London (m.u.v. juli/augustus)

Meeting Deal Oud London

De aantrekkelijk geprijsde Meeting Deal ontzorgt u als organisator compleet!

Zoover

Iens

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie