Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Zó donker,
maar ik hoor overal
lichtpuntjes

Dineren in het Donker

Welkom in het donker
‘Wij zijn Annette’ organiseert in Hotel Restaurant Oud London speciaal voor groepen en bedrijven diners in het donker, waarbij culinaire verrassingen in volledige duisternis geserveerd worden. Gasten worden verwelkomt in de lounge met een sprankelend aperitief, waarbij de “spelregels” worden doorgenomen. Vervolgens ga je naar de stijlvolle zaal waar de tafels schitterend gedekt klaarstaan… het is jammer dat je er niets van ziet! 

Is dat jouw of mijn glas?
Nadat je in het donker naar je tafel bent begeleid, wordt een heerlijk 3-gangen diner geserveerd door ervaren medewerkers die tijdens het gehele diner aanwezig zijn. Ondertussen vraag jij je af hoe de eetzaal eruit ziet en waar iedereen zit. Voorzichtig tast je met je handen over de tafel om te ontdekken waar je bestek ligt en welk glas van jou is.

Proef jij wat ik proef?
De borden worden mooi opgemaakt, ook al zie je dat niet tijdens het diner. Na het dessert ga je weer langzaam naar het licht en deel je de opgedane ervaringen met jouw andere tafelgenoten. We bespreken wat jij denkt gegeten te hebben, en er worden foto’s getoond van de drie gangen. Ter afsluiting wordt er in de lounge koffie en thee geserveerd en kun je nog even nagenieten van deze bijzondere avond. 

Zó donker, maar ik hoorde overal lichtpuntjes 
Dineren in het donker is meer dan een leuke avond uit. ‘Wij zijn Annette’ en Oud London beogen met deze speciale diners gesprekken die onvergetelijk zijn in een bijzondere sfeer. Vooral voor directie, management en teams is het dineren in donker een geschikt bedrijfsuitje. Door de duisternis word je niet afgeleid, ontstaat er volledig aandacht voor tafelgenoten en ontstaan de mooiste gesprekken. 

Op aanvraag 
‘Wij zijn Annette’ organiseert Dineren in het Donker speciaal op aanvraag. Een diner is goed te combineren met vergader- en trainingsactiviteiten in Oud London. Voor vragen over Dineren in het Donker, tarieven of een reservering:  

Info & reserveren

Over ‘Wij zijn Annette’
Annette Westerhuis & Annette Oude Luttikhuis startten samen in 2009 met het organiseren van diners in het donker vanuit Bartiméus, een zorgorganisatie voor mensen met een visuele beperking. Bartiméus had als doel met deze diners begrip te krijgen voor de gevolgen en de impact van blind of slechtziend zijn. Eén ervaring zegt meer dan 1000 woorden. En dat deed het. In 2021 besloot Bartiméus dat het tijd was om de focus te verleggen naar andere activiteiten.

Ruim 10 jaar verder staan Annette & Annette hier opnieuw in Hotel Restaurant Oud London. Wat hun door de jaren heen vooral is bijgebleven, is de indruk die een diner in het donker maakt en de vele mooie gesprekken die ontstaan. Die bijzondere ervaring geven zij groepen en teams graag mee. 
Tot ziens in het donker!

Oud London Specials

Ontmoetingen - Voor mijn goede vriend

Expositie in Slot Zeist

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Dineren in het Donker

‘Jammer dat je er niks van ziet’

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie