Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Welkom in het donker

‘Wij zijn Annette’ organiseert in samenwerking met Restaurant Oud London diners in het donker, waarbij culinaire verrassingen in volledige duisternis geserveerd worden. De diners in het donker zijn op afspraak te reserveren door bedrijven, teams en groepen vanaf 6 personen tot 30 personen. 

Minder dan 6 personen
Voor duo’s en gezelschappen onder de 6 personen organiseren we met enige regelmaat een open inschrijving diner. Hiervoor kunnen maximaal 30 gasten zich inschrijven. Deze diners worden op een vrijdag- of zaterdagavond georganiseerd. In verband met de uitleg vooraf is de ontvangst tijd is voor alle gasten gelijk. 

Eerstvolgende data:

Dag Datum Ontvangst Arrangement p.p.  
Zaterdag 7 oktober 18:30 uur € 80,00 (inc. BTW) Nog plaatsen
Vrijdag 13 oktober 18:30 uur € 80,00 (inc. BTW) Volgeboekt
Vrijdag 17 november 18:30 uur € 80,00 (inc. BTW) Volgeboekt

Arrangement 
Het arrangement bestaat uit de ontvangst met een sprankelend aperitief gevolgd door een heerlijk 3-gangen diner in het donker waarbij 2 drankjes naar keuze. Na het dessert gaan we weer langzaam naar het licht en delen we de opgedane ervaringen met elkaar. Ter afsluiting wordt er in de lounge koffie en thee geserveerd met kletskoppen en kan nog even nagenoten worden van dit bijzondere evenement. Uiteraard  bespreken we wat iedereen denkt gegeten te hebben en er worden foto’s getoond van de gerechten. 

Zó donker, maar ik hoorde overal lichtpuntjes 
Dineren in het donker is méér dan een leuke avond uit. “Wij zijn Annette’ beoogt met deze diners inhoudsvolle gesprekken te laten ontstaan. Door de duisternis word je niet afgeleid en is er volledig aandacht voor tafelgenoten.  En natuurlijk gaat het ook nog wel over; ‘volgens mij heb jij mijn wijnglas’ en ‘zit ik nou écht met mijn vingers in de boter’…

Vergader en congres activiteiten & diner 
Een diner is goed te combineren met een vergader- en congres activiteit in Oud London. Voor vragen over het dineren in het donker, een offerte of reservering, mail naar: 

Info & reserveren

Tarieven
De totale kosten van een diner is afhankelijk van de groepsgrootte en de benodigde begeleiding. Gezelschappen van 6 personen t/m 30 personen kunnen een reserveringsaanvraag doen.  

Over ons 
Annette en Annette zijn samen in 2009 gestart met het organiseren van diners in het donker vanuit Bartiméus, een zorgorganisatie voor mensen met een visuele beperking. ‘Eén ervaring zegt meer dan 1000 woorden’. En dat deed het. 
Sinds 1 juli 2022 hebben we het stokje van Bartiméus overgenomen onder de naam ‘Wij zijn Annette’. Wat ons is bijgebleven, is de indruk die een diner in het donker maakt en de vele mooie gesprekken die ontstaan. Die bijzondere ervaring geven we groepen en teams graag mee. 

Tot ziens in het donker!

Annette Westerhuis & Annette Oude Luttikhuis

Oud London Specials

Proef de Kerst in Oud London

24, 25 & 26 december 2023

Nog even lekker Nazomeren!

Oud London heeft voor u de perfecte aanbieding, waarin het nagenieten van de vakantie centraal staat.

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie