Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

“Oud London introduceert het concept Happy Meeting”

Vergaderen heeft voor velen een verplicht karakter en qua beleving een negatieve lading.
De zoektocht naar een geschikte locatie is dus vaak geen leuke of inspirerende bezigheid. Wat het resultaat wordt van de zoektocht en de bijeenkomst met zoveel negativiteit laat zich raden. Een mager zesje misschien en een hoop ergernis.
Maar het kan ook anders! Tijden veranderen en agenda's worden weer bepaald door vrolijker thema’s, zoals groei, het grijpen van kansen, vernieuwing, innovaties en het opleiden en trainen van medewerkers. Kortom, we gaan van een negatieve naar een positieve vergaderagenda. En bij dit optimisme hoort nu eenmaal een aangepast aanbod.

Oud London speelt hierop in met het thema ‘Happy Meeting’. Vergaderen kan (en moet) immers ook leuk zijn. Het concept nodigt uit om vergaderen creatief aan te pakken en de deelnemers op een verrassende en leuke manier onderwerpen te laten bespreken. De focus ligt op de positieve agenda van de bijeenkomsten.
De meeting experts van Oud London die samen met de opdrachtgevers gaan voor een ultieme vergaderbeleving, waarbij inhoud altijd voorop staat, maar de entourage zeker niet wordt vergeten.

Er zijn diverse ”Happy Meeting Tools” bedacht met betrekking tot de zaal of de locatie, de opstelling en inrichting, de invulling qua eten en drinken en activiteiten die een hulpmiddel zijn voor de organisator om de bijeenkomst vorm te geven.
De organisator kan kiezen voor een bijzondere ruimte en/of opstelling, en tijdens de bijeenkomst kan kleur, geur en muziek worden ingezet als een soort “brain-energizers”. Taart is natuurlijk als vanzelfsprekend aanwezig, wanneer er iets te vieren is.
Een beetje beweging werkt ook inspirerend. Met een picknickmand of een lunchpakket lekker het bos in als een alternatief voor het lunchbuffet. Zelfs rubberlaarzen staan klaar om de nette schoenen te sparen.
Om het uur een potje pingpong (aan het eind van de dag is er natuurlijk een winnaar), een lachworkshop, wateraerobics in het zwembad van Oud London of een DJ intermezzo voor en door de deelnemers. Een stukje fietsen in het bos, een potje schaken op het levensgroot schaakbord, veel is mogelijk. Een korte – en zeker niet saaie – inkijk bij het hotel “achter de schermen” door de directie is leerzaam, maar vooral ook leuk.
Als afsluiting van de dag kunnen de deelnemers bij het diner zelf het voorgerecht maken of, erg indrukwekkend, “dineren in het donker” begeleid door Bartimeus.

Het Happy Meeting concept is een logisch vervolg op en uitwerking van de doelstellingen die Oud London twee jaar geleden heeft geformuleerd om opdrachtgevers te helpen om hun uiteindelijke doel te bereiken. De hoofdthema’s zijn informeren, brainstormen, besluiten, netwerken, enthousiasmeren en vieren. Hierbij wordt ingezet op de vijf zintuigen: zien, horen, proeven, ruiken en voelen. De organisator wilt immers “Return on Eventment” waarbij de deelnemers geïnspireerd naar huis gaan en de verwachtingen zijn overtroffen.

Oud London Specials

Zeister Muziekdagen

Van 17 tot en met 31 augustus 2019

Meeting Deal Oud London

De aantrekkelijk geprijsde Meeting Deal ontzorgt u als organisator compleet!

Zomerse Topdeals

Kom deze zomer genieten bij Oud London!

Zoover

  • Ligging 8.2
  • Service                                         8.5
  • Prijs / kwaliteit                         7.7
  • Eten                                               8.6
  • Recensies bekijken

Fork

  • Eten 8.9
  • Service                                         8.9
  • Decor 8.5
  •  
  • Recensies bekijken

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie