Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Informeren

Dit type bijeenkomst kenmerkt zich tot het overbrengen van informatie en kennis van de spreker/trainer op de deelnemer.
Dat kan op een interactieve wijze, echter in de meeste situaties zal er toch sprake zijn van een deelnemer die aandachtig luistert naar de persoon die de informatie overbrengt.

Vaak zijn dit plenaire bijeenkomsten met over het algemeen een wat grotere groep aanwezigen die op een zeker moment in break-out rooms met de opgedane kennis in subgroep verband aan de slag gaan.

Aandachtspunten

  • Houd de deelnemer betrokken bij het onderwerp
  • Een juiste keuze van snacks, gerechten en dranken zal zeer zeker helpen de deelnemer fris en oplettend te houden
  • Maak gebruik van “energizers” gedurende de bijeenkomst. Laat iedereen staand kort een oefening doen of hard meezingen met een hardrock nummer
  • Verras door bijvoorbeeld na de lunch deelnemers te ontvangen in dezelfde zaal met ander licht en/of muziek
  • Probeer de deelnemer in de pauze naar buiten te laten gaan. Buitenlucht verfrist!
  • Maak zoveel mogelijk gebruik van moderne presentatietechnieken, waardoor een monotone presentatie wordt voorkomen
  • Informeer en begeleid de spreker(s) vooraf, zodat er snel een klik is met de groep
  • Gebruik het door Oud London ontwikkelde online platform “vragen staat vrij”

En: Wij brengen het graag met u in kaart wat niets extra kost, maar wel waarde toevoegt!

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie