Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Onze filosofie

Organisatoren van bijeenkomsten zijn tegenwoordig meer gericht op het uiteindelijke resultaat. In andere woorden “de output” of “Return on Investment”. Men heeft bijvoorbeeld als doel dat concrete beslissingen worden genomen over de strategie van het bedrijf of dat de deelnemers na afloop geïnspireerd naar huis gaan. Men wil natuurlijk het liefst dat de verwachtingen van de deelnemers overtreffen worden (de WOW-factor).

Daarnaast hebben organisatoren te maken met een veranderende wereld, ook voor wat betreft de manier waarop bijeenkomsten worden gehouden. Er wordt veel meer creativiteit verwacht; de deelnemers willen meedoen, meedenken en verrast worden.

Zoals elke locatie biedt Oud London standaard arrangementen aan, maar door de invulling af te stemmen op de doelgroep en het gewenste resultaat, wordt het maatwerk.
Om organisatoren daarbij te helpen hebben wij 6 doelstellingen geformuleerd:

1. informeren
2. brainstormen
3. besluiten
4. netwerken
5. enthousiasmeren
6. vieren

Door onze ruime ervaring met de organisatie en het “hosten” van bijeenkomsten in de ruimste zin van het woord, weten wij dat er veel zaken zijn die een (onbewuste) bijdrage kunnen leveren aan dit resultaat. Zaken waarvan men vooraf niet had verwacht dat ze zoveel invloed zouden hebben. Er moet worden ingezet op alle vijf de zintuigen, namelijk zien, horen, proeven, ruiken en voelen. Daarom hebben wij de 6 doelstellingen verder voor u uitgewerkt!

Meer informatie

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan online of telefonisch: 0343 491246

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie