Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Verrijk uw vergaderarrangement

Teambuilding, dat werkt!

Activiteiten als onderdeel van een bijeenkomst versterken de teamspirit. Leer uw collega’s op een informele manier kennen en kijk eens met andere ogen naar elkaar. Teambuilding activiteiten zijn een uitstekend hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie, teamdevelopment en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Daarnaast is het een perfecte manier om even de gedachten te verzetten om daarna weer fris te beginnen. 

Naast het aanbod op onze website hebben wij nog volop andere mogelijkheden in portfolio. Wij kunnen dan ook altijd de activiteit bieden die past bij jullie gelegenheid. Uiteraard kunt na afloop heerlijk napraten op ons terras of in onze gezellige Brasserie, onder het genot van een drankje. Alle activiteiten worden aangeboden in combinatie met catering, – vergader of hotelaccommodatie.

Wij hebben verschillende programma's voor outdoor activiteiten en energizers samengesteld. Ook bieden wij Dineren in het donker aan in samenwerking met Bartiméus. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Uiteraard nemen wij de organisatie van de activiteiten op ons, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Suggesties activiteiten

Omgeving

Wilt u op een andere manier genieten van de omgeving?

Een teambuildingsactiviteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Mail ons voor vragen, of bel (0343) 49 12 46 voor meer informatie! Ook reserveren kan telefonisch en via de mail.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Oud London

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie