Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Hotel Restaurant Oud London; uw vergaderlocatie in Zeist (Utrecht)

Hotel Restaurant Oud London, op 15 minuten van Utrecht en Amersfoort, een sfeervolle vergaderlocatie waar u zich direct thuis en ontzorgd voelt.  

Zoekt u een centraal gelegen en goed bereikbare vergaderlocatie in het groen?
In de bossen van Zeist, op 15 minuten van Utrecht en Amersfoort, ligt vergaderlocatie en 4-sterren Hotel Restaurant Oud London. Met  22 multifunctionele vergaderzalen, waaronder de bijzondere Dug-out en een luxe Boardroom (speciaal voor management teamvergaderingen), is er voldoende ruimte voor zowel grotere congressen en kleinschalige vergaderingen. Voor conferenties en congressen kunnen verschillende vergaderzalen samengevoegd worden. Ideaal voor het houden van een gezamenlijke plenaire sessie gecombineerd met subruimtes. En met meer dan  250 eigen parkeerplaatsen  en een bushalte voor de deur is de bereikbaarheid gegarandeerd. Ideaal dus voor (meerdaagse) conferenties, congressen, vergaderingen, presentaties, dealerbijeenkomsten en trainingen in het midden van het land

Uiteraard houden wij ons strikt aan de richtlijnen van de Overheid en het RIVM, want de gezondheid van onze gasten en onze medewerkers is voor ons natuurlijk prioriteit nummer 1!

Kiest u voor Oud London dan kiest u voor ontzorgen. Voor u hebben we 6 doelstellingen geformuleerd waarmee wij u ondersteunen om het gewenste resultaat van hun bijeenkomst te bereiken.

Geen zaal nodig? Ook voor een flexplek met business faciliteiten kunt u bij ons terecht.

Oud London is de trotse partner van zakelijk.opdeheuvelrug.nl

Waarom vergaderen bij Oud London:

 • Gelegen in het midden van het land en goed bereikbaar
 • Op slechts 15 kilometer van zowel Amersfoort als Utrecht 
 • Gratis ruime parkeergelegenheid en oplaadpunten voor elektrische auto’s
 • 22 ruime (sub)zalen flexibel in opstelling en samenstelling
 • Uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden qua gebruik en indeling
 • Stabiel WiFi netwerk
 • Catering afgestemd op uw wensen
 • Persoonlijk en professionele service
 • 92 comfortabele hotelkamers voor overnachtingen bij meerdaagse bijeenkomsten
 • Zwembad en sauna voor wie even heerlijk wil ontspannen
 • Sfeervolle Brasserie Restaurant ’t VoorHuys met gezellige bar
 • Omringd door het groen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Zalen en arrangementen

Maak een keuze uit de verschillende zalen en vergaderarrangementen.

Meer informatie of uw vergadering boeken?

Er zijn vele mogelijkheden. Wij komen graag aan uw specifieke wensen tegemoet. Heeft u vragen over een vergaderruimte  of wilt u liever persoonlijk contact met een medewerker? Bel 0343 491246. Vraag hier een offerte aan of mail naar sales@oudlondon.nl.

 

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie