Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Natuurlijk vergaderen

Inspirerende omgeving

Uniek vergaderen in Midden-Nederland? Kies dan voor de Vijverkamer bij Buitenplaats Elisabeth. Een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie op de Utrechtse Heuvelrug, midden in de natuur. Het unieke concept is gericht op optimaliteit in focus, energie en ontspanning. De lunch is meer dan bijzonder te noemen met kleine, biologische gerechtjes voor een optimaal behoud van energie. De sfeervolle ruimte en prachtige ligging maken het plaatje compleet. De locatie is vanuit alle richtingen goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 

Vergaderen in ongerepte natuur

De Vijverkamer ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Op de overgang van de Utrechtse Heuvelrug naar de Gelderse Vallei liggen de landgoederen Den Treek-Henschoten en ‘t Heihuis. Dit uitgestrekte gebied met bossen, natuur, landbouw en heide beslaat bijna 2200 hectare. Wandelen langs weiden, bos en strand, of met een verrekijker speuren naar een ree, bosuil of boomvalk. Het kan allemaal bij het Henschotermeer, een prachtige zwemplas met witte stranden, middenin de mooiste bossen van de Utrechtse heuvelrug. Leuke tip: de indrukwekkende piramide van Austerlitz ligt op loopafstand van de Buitenplaats en is te beklimmen voor een wijds uitzicht over de omgeving.

De Vijverkamer op Buitenplaats Elisabeth

De Vijverkamer op Buitenplaats Elisabeth is een plek waar ruimte en natuur in elkaar overvloeien. De sfeer is licht, natuurijk en stijlvol met veel aandacht voor details. Het natuurlijke licht en het uitzicht op de vijver en het bos geven je het gevoel een dag ‘unplugged’ te zijn. De Vijverkamer is geen 'standaard' vergaderlocatie. Je vindt hier geen vergadertafel, maar comfortabele fauteuils, een brandende open haard en een weergaloos uitzicht. Deze unieke vergaderlocatie is bij uitstek geschikt voor directie- en managementteams die een dag écht samen willen zijn. In volledige rust en privacy, alleen met het eigen gezelschap. 

Vitaal vergaderen in de Vijverkamer

De meest voorkomende reden om buiten de deur te vergaderen, is het feit dat de een nieuwe omgeving inspireert. Bij de Vijverkamer gaat het nóg verder. Niet alleen biedt de prachtige omgeving gegarandeerd inspiratie, er wordt hier een beleving gecreëert. Buitenplaats Elisbeth biedt een vitaal concept, gericht op optimaliteit in focus, energie en ontspanning. Met veel zorg zijn alle producten bij elkaar gebracht, zodat omgeving, voeding en energie geen belemmering kunnen vormen om tot de beste resultaten te komen. Er wordt vitaal water geschonken en er is een krachtplek met een heilzame straling. In de Vijverkamer kun je de wifi zelf aan- en uitzetten, maar wij adviseren straling-vrij te vergaderen en de creativiteit de vrije loop te laten. Zo wordt vergaderen geen werk maar een plezierige bijeenkomst! 

Natuurlijk genieten van een bijzondere lunch en diner

Vrij en ongedwongen wordt tijdens de dag een “walking lunch” aangeboden met kleine, biologische gerechtjes. Puur van smaak, die het energieniveau hoog houden voor goede eindresultaten. De Vijverkamer werkt samen met lokale partners die van voeding hun passie hebben gemaakt. Je geniet hier van goede koffie (Nespresso!), pure chocolade, biologische lekkernijen en verrassingen van het seizoen. Op verzoek kan de lunch in een aparte ruimte plaatsvinden. Op zonnnige dagen wordt de lunch buiten geserveerd en kun je tijdens het eten genieten van het prachtige uitzicht over het landgoed. Het is tevens mogelijk de dag af te sluiten met een diner of te dineren en ’s avonds door te vergaderen. We zoeken graag samen met u naar de beste invulling en houden rekening met uw wensen. 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Buitenplaats Elisabeth door hier te klikken.

 

Oud London Specials

Kreeftenweken

22 juni t/m 8 juli

Happy Meeting

Vergaderen kan ook leuk zijn!

Ashtonia 2018

Reserveer uw kaarten en logeer bij Oud London

Zoover

Iens

  • Eten 8.9
  • Service                                           9.1
  • Decor 8.2
  •  
  • Recensies bekijken

Meeting review

  • Boeking                                        9.1
  • Locatie                                           9.0
  • Zaal 8.6
  • Catering 8.8
  • Recensies bekijken

Tripadvisor

Oud London