Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Happy Meeting bij Oud London!

Oud London Meetings & Events introduceerde vorig jaar het "Happy Meeting" concept met als motto: Vergaderen kan (en moet) immers ook leuk zijn! Het concept nodigt uit om vergaderen creatief aan te pakken en de deelnemers op een verrassende en leuke manier onderwerpen te laten bespreken. De focus ligt op een positieve vergaderagenda.
De meeting experts van Oud London die samen met de opdrachtgevers gaan voor een ultieme vergaderbeleving, waarbij inhoud altijd voorop staat, maar de entourage zeker niet wordt vergeten.

Er zijn diverse ”Happy Meeting Tools” bedacht met betrekking tot de zaal of de locatie,  de opstelling en inrichting, de invulling qua eten en drinken en activiteiten die een hulpmiddel zijn voor de organisator om de bijeenkomst vorm te geven. Bij Oud London hebben we een aantal leuke en bijzondere “Happy Meeting activiteiten” waarmee we u hopen te inspireren:

  • Picknicken in het bos
  • E-chopper, Solex of Tuk Tuk Tour in de prachtige omgeving
  • Escape Room Quest: teambuilding aan tafel
  • Pingpong-, dart- of sjoeltoernooi
  • Lego Serious Play workshop
  • Workshop Schermen of boogschutter 
  • Waterpolo clinic van één van de Nederlandse Waterpolomannen
  • Cocktailworkshop op ons zonnige terras
  • "Dineren in het donker" in samenwerking met Bartiméus
  • Kijkje achter de schermen bij Oud London of een Workshop gastvrijheid

En dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden! Uiteraard zijn deze activiteiten niet alleen geschikt als aanvulling op een vergadering , maar ook geschikt voor bijvoorbeeld een relatie evenement, bedrijfsuitje, jubileumfeest, familieweekend, etc.

Onze Meetings & Events medewerkers adviseren u graag, neem gerust contact met hen op via 0343-491245 of sales@oudlondon.nl

Tot slot
Het Happy Meeting concept is een logisch vervolg op en uitwerking van de doelstellingen die Oud London vijf jaar geleden heeft geformuleerd om opdrachtgevers te helpen om hun uiteindelijke doel te bereiken. De hoofdthema’s zijn informeren, brainstormen, besluiten, netwerken, enthousiasmeren en vieren. Hierbij wordt ingezet op de vijf zintuigen: zien, horen, proeven, ruiken en voelen. De organisator wilt immers “Return on Eventment” waarbij de deelnemers geïnspireerd naar huis gaan en de verwachtingen zijn overtroffen.

Over Oud London

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie