..

Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

 

Heerlijk kreeft eten bij Oud London

Ieder weekend in juli!

Met de vangst van de Canadese “Canner” kreeft gaat ook bij Oud London het kreeftenseizoen van start. De Canner is een wat kleinere jongere kreeftensoort met een malse structuur en krachtig van smaak.

Alle weekenden van juli (op vrijdag, zaterdag en zondag) kunt u in Brasserie Restaurant ’t VoorHuys of op ons mooie terras genieten van diverse gerechten waarin de Canner is verwerkt. Onze sommelier heeft mooie wijnen geselecteerd die de gerechten uitstekend begeleiden.

Menu

Halve koude Canner kreeft
Huisgemaakte mayonaise / eendenlevermousse
Vermentino, Rocca di Montemassi, Toscane, Italië - 6,25
***
Risotto van kreeft 
Gegrilde Canner / doperwten
Chardonnay, Saint-Peyre, Languedoc, Frankrijk - 5,75
***
Kreeft Thermidor 
Hele Canner kreeft / gegratineerd / Gruyère
Balancines, Pago des Balancines, Ribera del Guardiano, Spanje - 6,75
***
Pannacotta kersen 
Kersen uit Cothen / yoghurt-amarenenijs / vanille crème
Merlot Dulce, Bodegas Bentomiz, Malaga, Spanje - 6,50  

3 gangen 44,00
4 gangen 52,50

Dit menu geldt zowel voor de lunch als het diner. De gerechten zijn ook à la carte te bestellen. Voor lunch of diner in Brasserie Restaurant 't VoorHuys dient gereserveerd te worden. Ook voor het terras raden wij u aan vooraf een tafel te reserveren. Dat kan telefonisch via 0343- 491245 of via email info@oudlondon.nl

Hotelkamer

Lekker eten en daarna blijven slapen? Informeer bij onze receptie (0343 491245) naar de mogelijkheden en speciale tarieven of reserveer via email!

Graag tot ziens bij Oud London!

Oud London Specials

Kreeftenweekenden

Ieder weekend in juli!

Summertime

Vier de zomer bij Oud London

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Worldmeetings.com

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie