Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Uw einde- of nieuwjaarsbijeenkomst in stijl!

Een einde- of nieuwjaarsbijeenkomst is dé manier om zowel de successen van 2019 te vieren, als stil te staan bij wat er allemaal gebeurd is en vooruit te blikken op 2020.
U wilt natuurlijk graag iets organiseren waar nog lang over nagepraat wordt en wat aansluit op uw doel. Is dit “vieren”, “informeren” of “samenwerken”? Ongeacht de grootte van uw gezelschap helpen wij u graag met een passende invulling voor uw bijeenkomst.  

Vieren
Bedank uw relaties of medewerkers voor de samenwerking en/of hun inzet en vier samen behaalde successen. Waardering is heel belangrijk. Dit zal er ook aan bijdragen dat uw relaties komend jaar weer voor u kiezen en dat medewerkers zich weer met enthousiasme voor uw bedrijf of organisatie inzetten. Als uw doel “vieren” is, is het belangrijk dat de sfeer ongedwongen is en dat de aanwezigen zich “in de watten gelegd” voelen. Een greep uit onze suggesties:

  • Gezellige kerstborrel waarbij u de kerstgeschenken uitdeelt
  • Informeel walking dinner met entertainment
  • Dinnershow tijdens uw 3- of meer gangen diner of koud/warm buffet
  • Themafeest met de mogelijkheid om te blijven overnachten

Informeren
Kijk niet alleen terug maar ook vooruit naar het komende jaar. Dit kan door middel van een informatiebijeenkomst voor relaties of medewerkers, maar het kan ook door een actieve inbreng te vragen en hen te betrekken bij plannen. U kunt denken aan:

  • Feestelijk 3- of meer gangen diner met een presentatie van management/directie
  • Plenaire bijeenkomst vooraf gegaan of gevolgd door een aangeklede borrel of een diner(buffet)
  • Nieuwjaarsborrel voor medewerkers en partners

Samenwerken
Zonder een goede samenwerking geen successen. Organiseer een teambuildingsactiviteit en versterk de samenwerking. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een borrel of diner is dit direct de gelegenheid om uw medewerkers te bedanken. Ter inspiratie:

  • Eén of meerdere actieve of creatieve workshops afgesloten met een borrel of diner
  • Uitdagende winterse wandeling onder begeleiding van een expert
  • Spreker uitnodigen met als thema “samenwerken” met een interactief gedeelte.

Wij helpen u graag met het vinden van een inspirerende spreker.

Uiteraard kunt u ook een combinatie maken van genoemde doelen en mogelijkheden. En als u een ander doel heeft bepaald, spelen we daar graag op in!

Informatie en reserveringen
Heeft u inspiratie opgedaan, nog geen locatie gevonden voor uw eigen idee of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze sales medewerkers via 0343-491245 of sales@oudlondon.nl

Oud London Specials

Einde- en Nieuwjaarsbijeenkomsten!

Oud London biedt u diverse mogelijkheden!

Lichtkunstfestival komt naar Slot Zeist

10-19 januari 2020

Meeting Deal Oud London

De aantrekkelijk geprijsde Meeting Deal ontzorgt u als organisator compleet!

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie