Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Kom genieten van onze
Moederdagbrunch op 13 mei a.s.!

U wordt vanaf 11.30 uur welkom geheten met een glas bubbels. Daarna kunt u gebruik maken van ons feestelijke brunchbuffet inclusief koffie, thee en fruitsappen. Voor de inhoud klikt u hier .
Voor de kinderen is er een apart kinderbuffetje met allerlei lekkers. De prijs bedraagt € 35,00 per volwassene; voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaalt u € 19,50.

Ezels aaien en Kids Club

In samenwerking met de Ezelsociëteit (onze achterburen) staan er een aantal ezels in onze binnentuin. De kinderen kunnen deze aaien en met ze op de foto. En de medewerkers van de Ezelsociëteit kunnen natuurlijk van alles over de ezels vertellen. Hoe leuk is dat?
In de Kids Club kunnen de kinderen zich onder begeleiding vermaken met spelletjes doen, kleuren, een film kijken etc. Uiteraard kun je dan de spellen  “Ezeltje Prik” en “Ezelen” doen.
Omdat wij de Ezelsociëteit een warm hart toedragen, zijn wij ook donateur. U kunt u zelf ook vrijwillig een bijdrage leveren en/of één van de leuke cadeau-artikelen kopen bij de stand!

Liever dineren met Moederdag?

Wilt u moeder liever verrassen met een heerlijk diner? Dat kan natuurlijk ook. Wat dacht u van een mooi aspergemenu bijvoorbeeld? Op onze website vindt u ons regelmatig wisselende menu.

Overnachten?

Kijk op onze website voor de best beschikbare prijs of reserveer via de receptie van Oud London!


Reserveren en informatie
U kunt telefonisch via 0343-491245 reserveren of via e-mail info@oudlondon.nl

Tot Moederdag!

Oud London Specials

Moederdag 13 mei 2018

Voor de allerliefste mama's: Moederdagbrunch

Ashtonia 2018

Reserveer uw kaarten en logeer bij Oud London

Happy Meeting

Nieuw concept Oud London

Zoover

Iens

  • Eten 8,8
  • Service                                           9,0
  • Decor 8,1
  •  
  • Recensies bekijken

Meeting review

Tripadvisor

Oud London