Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Oud London bij u thuis!

 
'Uit Eten Thuis' 

Oud London beperkt haar culinaire verwennerij niet tot haar gasten van Brasserie Restaurant 't VoorHuys. Ook bij u thuis kunt u genieten van de heerlijke specialiteiten van onze witte brigade. Heeft u thuis ook zin in de culinaire specialiteiten van Oud London, maar bent u niet in de gelegenheid om ons restaurant te bezoeken? Als u de tafel mooi dekt, dan zorgen wij dat u tóch kunt genieten van de heerlijke gerechten van Oud London. 

U vindt hier de menukaart voor 'Uit Eten Thuis'.

Gerechten bestellen en afhalen  
Hoe gaat het in zijn werk?
Vooropgesteld besteden wij vanzelfsprekend grote aandacht aan de hygiëne in onze keuken en tijdens het transport. Bij het afgeven van uw bestelling houden we gepaste afstand.

  • U plaatst uw bestelling telefonisch (0343 491245), per mail of via de webshop
  • We sturen u een mail ter bevestiging van de bestelling met een betaallink, zodat u het geld aan ons kunt overmaken. Indien u dit niet wenst, kunt u bij het afhalen met PIN afrekenen of (heeft geen voorkeur) gepast contant.
  • Alle gerechten worden koud aangeboden, echter inclusief een duidelijke instructie om gerechten heel eenvoudig serveer-klaar te maken.

Alvast eet smakelijk!

 

Oud London Specials

Uit eten thuis!

Bestel een heerlijk diner of onze welbekende soepen thuis!

Valentijn bij Oud London

Verras uw geliefde op 11-14 februari!

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie