..

Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

 

De laatste ontwikkelingen bij Hotel Restaurant Oud London omtrent het Coronavirus


De landelijke maatregelen tegen het Coronavirus hebben natuurlijk ook effect op Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Hoewel pijnlijk, staan wij achter de beslissing van de Rijksoverheid om op deze rigoureuze wijze verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. De gezondheid van onze gasten en medewerkers is voor ons uiteraard prioriteit nummer één.

Net als iedereen zijn ook wij bij Oud London ontsteld over wat er op dit moment in de wereld gebeurt. Het is bijna niet te bevatten. Alles wat een maand geleden nog heel vanzelfsprekend was (naar je werk gaan, hapje eten in de stad, verjaardag vieren, bij oudere familieleden en vrienden langsgaan voor een kop koffie), is nu iets wat niet meer mag of kan. Na de eerste schrik krabbelen we hier bij Oud London weer op en zetten we met elkaar onze schouders eronder.

Maatregelen Oud London

Hieronder kort de maatregelen die Oud London op dit moment hanteert:

  • Van zondag 15 maart tot en met 28 april blijven de deuren van onze Brasserie Restaurant ’t VoorHuys gesloten.
  • Gedurende dezelfde periode mogen wij geen zalen verhuren, dus ontvangen wij geen groepen.
  • Vooralsnog blijft ons hotel wel open voor hotelgasten. De gasten die bij ons overnachten mogen wij nog wel van maaltijden voorzien, zij het volgens RIVM-protocol.
  • Voor vragen blijven wij nog gewoon 24/7 bereikbaar op 0343 491245 | info@oudlondon.nl

We gaan niet stilzitten
Bij Oud London zijn we er de mensen niet naar om stil te zitten en wij gaan dan ook onze creativiteit volop laten stromen de komende tijd. We hopen u hiermee t.z.t. te kunnen verrassen, zodra we u weer met open armen mogen ontvangen. 

Bezorg- en afhaalservice

Om u toch nog te kunnen laten genieten van de heerlijke Oud London gerechten zijn wij een bezorg- en afhaalservice gestart! Meer informatie over het bezorgen en afhalen van vers bereide Oud London maaltijden vindt u hier.

Lieve gasten, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Gastvrije groet,
Team Hotel Restaurant Oud London

Oud London Specials

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Happy Meeting

Vergaderen kan ook leuk zijn!

Meeting Deal Oud London

De aantrekkelijk geprijsde Meeting Deal ontzorgt u als organisator compleet!

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Worldmeetings.com

Thuis genieten van onze Oud London gerechten of een heerlijke Paasbrunch?

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie