Fietsverhuur en fietsroutes

Boek een kamer

Fietsverhuur en fietsroutes 

Verken Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug per fiets

Oud London ligt middenin het prachtige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Hotelgasten hebben de mogelijkheid om tegen een meerprijs van € 15,00 per dag een fiets te huren om de omgeving te verkennen. Op aanvraag zijn ook electrische fietsen of mountainbikes te huur voor € 25,00 en € 30,00 per dag, ook dit geldt alleen voor hotelgasten. Bij de receptie liggen meerdere fietsroutes voor u klaar!

Fietsroutes

Oud London ligt dichtbij fietsknooppunt 84 (richting Zeist en bij 83/01/02 (richting Austerlitz).

Een hele leuke website is die van Fietsen op de Heuvelrug waar u tips, het actuele fietsweer, routes etc. kunt vinden. U kunt ook zelf een route uitstippelen via www.route.nl

MTB routes

De Utrechtse Heuvelrug kent op dit moment meer dan 95 kilometer mountainbikeroute, verdeeld over 9 verschillende routes waarin de meeste gecombineerd gereden kunnen worden.

Het terrein is afwisselend en er zijn zowel zware routes als tochten voor beginners in het gebied. Over de kwaliteit van de routes valt niet te twisten: volgens MTBroutes.nl  staan maar liefst 3 van de routes in de MTB route Top 10! Voor meer informatie over alle routes op de Utrechtse Heuvelrug kunt u terecht op de website van MTB Utrechtse Heuvelrug.

Het MTB vignet voor Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is verkrijgbaar bij onze hotelreceptie.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie