Meeting & events

Neem contact met ons op

Contact Sales Team

Meeting & events

Het organiseren van zakelijke besprekingen en evenementen zijn van essentieel belang voor het bevorderen van samenwerking en het behalen van goede resultaten. Of het nu gaat om nieuwe partnerschappen, het presenteren van ideeën of het versterken van bestaande relaties, goed geplande bijeenkomsten vormen de sleutel tot succes.

Bent u hierbij op zoek naar een ruime event-, vergader- of traininglocatie in midden Nederland? Dan bent u bij Oud London aan het juiste adres! Wij bieden u op maat gemaakte mogelijkheden. Ons sales team kan uw wensen tot leven brengen en zal elk detail tot in de puntjes met u doornemen. Flexibiliteit, gastvrijheid en service zijn kenmerkend voor team Oud London, kom het ervaren tijdens uw event of meeting op maat.

Bekijk het aanbod en maak een afspraak met ons sales team voor meer informatie.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Heeft u vragen over een vergaderruimte of wilt u liever persoonlijk contact met een medewerker? Bel 0343 491246, stuur een email naar sales@oudlondon.nl of vraag vrijblijvens een offerte aan. Er zijn vele mogelijkheden en wij komen graag aan uw specifieke wensen tegemoet.

Offerte aanvragen

Wij reageren binnen 2 werkdagen, maar wilt u direct een antwoord bel ons dan gerust via (0343) 49 12 45.

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Alle zalen zijn standaard uitgerust met een flip over, beamer met projectiescherm en gratis Wifi
Activiteiten als onderdeel van een bijeenkomst versterken de teamspirit
Bij een vergaderarrangement is inbegrepen onbeperkt koffie/thee/mineraalwater, handfruit, lunchbuffet van de chef en indien van toepassing een culinair driegangen diner, overnachting en ontbijtbuffet.
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie