Familieweekend

Boek een kamer

Familieweekend Zeist/Utrecht

Samen met de familie erop uit

Een gezellig weekend met (klein)kinderen, ouders en grootouders. Even in een heel andere omgeving. Tijd voor elkaar, tijd om samen iets te doen en te beleven, tijd om even bij te praten, tijd om rustig met elkaar te eten. Dat kan bij Hotel Restaurant Oud London! Wij beschikken over kamers met een tussendeur, extra bedden en babybedjes. Tevens zijn er ruimtes waar u apart met uw familie bij elkaar kunt komen, ook voor lunch en diner. De omgeving biedt volop mogelijkheden.

U kunt kiezen voor één van onze arrangementen, maar we maken ook graag een arrangement of offerte op maat!

Om u een indruk te geven van het eventuele programma:

U arriveert vrijdag halverwege de middag om alvast in te checken in het hotel. Wij zorgen voor een aparte ruimte waar u elkaar kunt ontmoeten voor koffie en thee met iets lekkers of een drankje en hapje. Daarna geniet u samen van een heerlijk 3-gangen diner of een koud/warm buffet. De volgende dag start u met ons uitgebreide ontbijtbuffet. Daarna kunt u gezamenlijk, per gezin of andere samenstelling erop uit gaan. Desgewenst verzorgen wij een lunchpakket voor onderweg. Als u terugkomt, kunt u zich lekker opfrissen voor het diner.  Zondagochtend staat het ontbijtbuffet weer voor u klaar (eventueel te vervangen voor een brunch met een toeslag). Na een wandeling, fietstocht of het gebruik van onze wellness faciliteiten kunt u nog gezamenlijk lunchen voordat u huiswaarts keert.

Meer informatie

Neemt u voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan online of telefonisch: 0343 491245

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie