Front Office medewerker

Boek een kamer

FRONT OFFICE MEDEWERKER / RECEPTIONIST(E) (FULLTIME/PARTTIME)

Ben jij iemand die graag klaar staat voor een ander, enthousiast wordt van onverwachte uitdagingen en ook nog eens nauwkeurig werkt? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Volgens de mensen om je heen ben je spontaan en altijd in voor een leuk gesprek. Dat zijn eigenschappen waar wij heel blij van worden. Wij vinden het belangrijk dat een receptie medewerker kan luisteren naar de wensen van onze gasten en er alles aan doet om de verwachtingen te overtreffen. Van afwisseling word je enthousiast en je geniet van de gezelligheid binnen het team.

Hotel Restaurant Oud London

Hotel Restaurant Oud London is een mooi familiebedrijf gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. We ontvangen in ons hotel gasten vanuit de hele wereld: zowel zakelijk als particulier. De zakelijk gast komt voor een meeting in één van onze 22 vergaderzalen. Gasten die in het weekend of tijdens de vakantie komen, genieten van de prachtige omgeving of gaan een dagje naar de stad Utrecht. En vergeet vooral niet de (jonge) topsporters (voetballers, waterpoloërs en de internationale wielerploegen)! Deze sportieve teams kiezen Oud London als hun uitvalsbasis en ‘Home away from home’. Dit alles bij elkaar maakt Hotel Restaurant Oud London tot een bruisend bedrijf waar geen dag hetzelfde is!

Het Hotel Restaurant is onderdeel van de Oud London Horecagroep waartoe o.a. ook Catering Oud London, Restaurant Hermitage, Golfbaan Sluispolder, Slot Zeist Horeca, Grand café Zeister Bosrust en Grand Bar & Brasserie Marie behoren.

Kom jij bij ons werken?

Ons enthousiaste team van Front & Backoffice is opzoek naar een leuke nieuwe medewerker. Samen met je nieuwe collega's ontvang en begeleid je de vergader-, hotel- en restaurantgasten. Je neemt telefoongesprekken aan en verbind deze door naar de desbetreffende afdeling. Je bent samen verantwoordelijk voor het in- en uitchecken, het geven van informatie, en het verlenen van service tijdens het verblijf. Nog wat extra uitdaging in je nieuwe functie? Dan zijn werkzaamheden als het aannemen en verwerken van groeps- en individuele kamerreserveringen, het maken van offertes en bevestigingen voor banquet sales en andere administratieve werkzaamheden misschien ook wat voor jou!

Aandacht, ook voor jou!

  • Je krijgt een gedegen inwerkprogramma waarbij je de collega's en het bedrijf snel leert kennen
  • Je krijgt een opleidingsbudget
  • Je krijgt een goed salaris, CAO+
  • Je krijgt personeelskorting

Functie eisen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring in de receptie van een hotel
  • Goede beheersing van minimaal de Nederlandse en Engelse taal
  • Bereidheid om 7 dagen per week in wisseldiensten te werken tussen 7.00-23.00 uur

Wil je deel uitmaken van een team die gaat voor gasttevredenheid op het hoogste niveau? Dan is de functie van Front Office medewerk(st)er bij Hotel Restaurant Oud London geknipt voor jou! Je bent ons visitekaartje, het eerste aanspreekpunt voor alle gasten en zorgt er mede voor dat ze bij ons terugkomen. We horen graag snel van jou!

Solliciteren

Wil je reageren op deze vacature? Stuur je sollicitatie incl. pasfoto bij voorkeur per e-mail naar dbrink@oudlondon.nl t.a.v. Daphne Brink, Front Office Manager.

Schriftelijke sollicitaties inclusief pasfoto kunnen worden verzonden naar:

Hotel Restaurant Oud London
t.a.v. Daphne Brink
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Formulier verstuurd

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie