High Tea

Geniet van heerlijke zoete en hartige lekkernijen

Reserveer een tafel

  • Geniet van heerlijke zoete en hartige lekkernijen

Oud London Tea

Zoals de Britten het bedoeld hebben

High Tea is van oorsprong typisch Engels. De High Tea is uitgevonden door de Duchess of Bedford (1783-1857). Zij vond de tijd tussen de lunch en het diner - dat laat in de avond werd geserveerd - te lang en nodigde vrienden en vriendinnen uit om met haar de Tea te nuttigen. Dat werd al heel snel door haar vriendinnen nagedaan en zo ontstond de High Tea. Alles wat bij een High Tea wordt geserveerd moet 'tussen vinger en duim' vast te houden zijn; allemaal kleine hapjes dus.

Heerlijke fingerfood en kleine zoetigheden maken van onze High Tea een belevenis. Op alle dagen van de week kunt u van onze High Tea genieten. 

Oud London Tea à € 29,50 p.p. (kinderen 4 t/m 11 jaar € 13,50)

Wij vragen u vooraf te reserveren, dit is mogelijk vanaf 15 personen.

Tijdens onze High Tea krijgt u keuze uit een selectie van diverse theesoorten (koffie op aanvraag). Daarbij serveren wij een klein kopje soep van het seizoen, 2 luxe belegde mini broodjes (vis, vlees en vegetarisch), scones & mini muffins en een presentatie van zoete lekkernijen.

Uit te breiden met een glas Prosecco of Champagne en/of met een warm item zoals quiche Loraine, pasteitje of een mini hamburger.

Meer informatie

Neemt u voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan online of telefonisch: 0343 491245

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie