Vergaderen en overnachten Zeist

Boek een kamer

Vergaderen en overnachten in Zeist?


Hotel Restaurant Oud London in Zeist is de ideale vergaderlocatie voor uw meerdaagse vergadering of training.

Zoekt u een centraal gelegen en goed bereikbare vergaderlocatie met hotelkamers in Zeist?

In de bossen net buiten Zeist, ligt de vergaderlocatie Hotel Restaurant Oud London. Met  22 multifunctionele vergaderzalen , waaronder de bijzondere Dug-out en een luxe Boardroom (speciaal voor management teamvergaderingen), is er voldoende ruimte voor zowel grotere congressen en kleinschalige vergaderingen. Voor conferenties en congressen kunnen verschillende vergaderzalen samengevoegd worden. Ideaal voor het houden van een gezamenlijke plenaire sessie gecombineerd met subruimtes. En met meer dan  250 eigen parkeerplaatsen  en een bushalte voor de deur is de bereikbaarheid gegarandeerd.

Kiest u voor Oud London dan kiest u voor ontzorgen Voor u hebben we  6 doelstellingen  geformuleerd waarmee wij u ondersteunen om het gewenste resultaat van hun bijeenkomst te bereiken.

Faciliteiten en Service

Start uw vergadering op een flipover of begin een training met een presentatie op beamer en projectiescherm. Ervaar de professionele service en gebruik het scala aan faciliteiten die bijdragen aan een productieve en zorgeloze vergadering. Goed te weten dat u in alle  vergaderruimtes  gratis gebruik kan maken van een goed Wifi netwerk.

Vergaderarrangementen

Voor bijeenkomsten van 10 personen en meer bieden wij diverse  vergaderarrangementen aan. Een Oud London vergaderarrangement is nooit een statisch product. Verrijk uw arrangement met een culinaire pauze, bijvoorbeeld huisgemaakte zoetigheden of een warme snack. Of wat dacht u van een combinatie met één van de  activiteiten  die Oud London voor u verzorgt. Allemaal ingrediënten om uw vergadering tot een succes te maken.

Vergaderen à la carte

Voor kleinere bijeenkomsten van minder dan 10 personen of voor maatwerk bijeenkomsten bent u bij Oud London van harte welkom. Onze medewerkers stemmen met u af welke invulling het beste aansluit aan uw wensen.

Vergaderen bij Oud London

  • Centraal gelegen en goed bereikbaar
  • Gratis ruime parkeergelegenheid
  • Voor elke budget een passende oplossing
  • Persoonlijke en professionele service
  • Uitstekend verzorgde lunches en diners
  • Uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden qua gebruik en indeling

Er zijn vele mogelijkheden. Wij komen graag aan uw specifieke wensen tegemoet. Heeft u vragen over een  vergaderruimte  of wilt u liever persoonlijk contact met een medewerker? Bel 0343-491245 of mail  sales@oudlondon.nl.

Meer informatie of reserveren bij Hotel Oud London:

Er zijn vele mogelijkheden. Wij komen graag aan uw specifieke wensen tegemoet. Heeft u vragen over een  vergaderruimte  of wilt u liever persoonlijk contact met een medewerker? Bel 0343-491245 of mail  sales@oudlondon.nl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie