Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Vier de Kerstdagen bij Oud London!

Kerst in Oud London is feest! Een gezellige traditie die wij koesteren en in ere houden. Niet door precies hetzelfde te doen als afgelopen jaren, want alles is nu even anders en creativiteit is geboden.

Meer nog dan in de jaren die achter ons liggen, is het nu vooral fijn om de gedachten te kunnen verzetten en samen met uw familie en vrienden veilig te genieten van de sfeervolle ambiance, heerlijke gerechten en een mooi glas om te toosten met elkaar.

In onze brochure presenteren wij ons 2-daags en 3-daags kerstarrangement. Een combinatie van één of meerdere overnachtingen met een feestelijk kerstontbijt en een heerlijk vijfgangen diner. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om thuis te genieten van een kerstbrunch of driegangen kerstdiner.

Op dit moment van schrijven is nog veel onzeker. Zijn wij met de kerstdagen weer helemaal open of wellicht alleen voor onze hotelgasten?

Via onze gastenbrief, onze website en social media houden wij u op de hoogte van eventuele ontwikkelingen in de horeca in relatie tot de feestdagen.

Wij zien er naar uit u gedurende deze feestelijke dagen als vanouds in Oud London te verwelkomen!

 

Team Oud London

Oud London Specials

Proef de frisse lucht

Verantwoord genieten op de Utrechtse Heuvelrug

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Proef de Kerst

Kerst hotelarrangement en Kerst take away

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie